TRAU 2022

Entrades ja a la venda d’una nova edició de TRAU

Us presentem una nova edició de TRAU que aquest any ofereix tres espectacles les tardes de diumenge de novembre al TATRAU_Teatre.

 

TRAU s’estrena el dissabte 6 de novembre amb Erimus retro a càrrec de la Companyia de dansa Montse Esteve. Estem vivint uns anys molt complicats on una inesperada pandèmia mundial ens va aturar el nostre dia a dia, i una guerra veïna ens ha fet veure la vessant més trista de la nostra societat... Davant d’aquesta situació, Un cant a l’esperança i a l’esperit de superació de la humanitat.

ENTRADES


El diumenge 13 de novembre Alba Mascarella portarà a l’escenari Les flors. La Rodoreda més lírica inspira a sembrar un jardí fantasiós de flors imaginades, d’una naturalesa tant impensable com exuberant.

ENTRADES


I per finalitzar, el diumenge 27, Ariadna i el minotaure producció pròpia de la companyia Teorema teatre amb dramatúrgia d’ Ariadna Chillida. Les pressions socials i morals, la por a la nit, als homes, al sexe, la pèrdua d'autoestima o els sentiments de culpabilitat són alguns dels temes que aborda aquesta peça per trencar amb el silenci que al llarg de la història se'ns ha imposat a les dones per tapar tot el que comporta un tema tan tabú i a la vegada tan quotidià com és una violació.