TRAU 2017


TRAU 2017


Arriba una nova edició de TRAU, la setena, amb la voluntat d’oferir propostes teatrals innovadores i de qualitat a càrrec de companyies professionals emergents de l’escena catalana.TRAU s’estrena diumenge 29 d’octubre amb NINA una producció de la companyia La bondage, una reflexió sobre la dificultat de conviure amb el maltracte que hi ha entre els essers més propers del nostre entorn i les conseqüències que això té en el futur de les nenes i nens que pateixen maltractament familiar.


El dissabte 4 de novembre TRAU continua amb ASSAIG SOBRE LA LUCIDESA,  una adaptació per Jumon Erra d’un text de Jose Saramago,  produïda per la companyia La Danesa el nou projecte d’aquesta companyia que ha participat en les dues últimes edicions de TRAU amb obres de tan bon record com Un disgust danès i La distància entre el llamp i el tro. En aquesta ocasió, es posa en el punt de mira la corrupció del sistema democràtic des d’una mirada crítica als mecanismes de poder.


TRAU conclourà amb el comèdia  MUTS I A LA RATLLA primer muntatge de la companyia Dit al Front que es representarà el dissabte 11 de novembre. Una revisió personal d’esquetxos físics i clowns de grans mestres (Rowan Atkinson, Umbilical Brothers...), combinat amb números propis amb la intenció simple de fer riure al públic durant una bona estona.

Les entrades dels espectacles es podran comprar anticipadament a l’Oficina de turisme, amb la possibilitat d’adquirir un abonament per assistir als 3 espectacles del TRAU. El preu de les entrades és de 10€ i l’abonament 25€

TRAU 2017 - Programació

NINA
Cia La bondage
  
  Diumenge 29 d’octubre

19 h
TATRAU Teatre
ASSAIG SOBRE LA LUCIDESA
Cia La danesa
  Dissabte  4 de novembre
22 h
TATRAU Teatre
MUTS I A LA RATLLA
Dit al front
  Dissabte 12 de novembre
22 h
TATRAU Teatre


Comunicat de Lacetània Teatre en relació al TRAU’17
Davant la incertesa, i preveient moviments polítics de gran importància de cara a finals de setmana, Lacetània Teatre ha considerat oportú alterar el calendari del cicle TRAU d’enguany.
En aquest sentit, les dues funcions de Nina (Companyia La Bondage) previstes pel dissabte 28 a les 22:00 i el diumenge 29 a les 19:00 es concentraran en una única funció el diumenge 29 a les 19:00.
La decisió presa respon a la situació política i pretén respondre preventivament a possibles mobilitzacions ciutadanes que puguin convocar-se.


TRAU 2017 by lacetaniateatre on Scribd