La inauguració

El proper dia 16 d’abril a les 20:00h s’obriran per primera vegada al públic les portes del “TATRAU Teatre” un nou espai escènic de Solsona, una sala de petit format, ubicada al Carrer de Santa Llúcia, núm. 23, i en la qual s’hi acollirà tot tipus d’activitats relacionades amb el món del teatre, dansa, música, exposicions i audiovisuals.

TATRAU Teatre està impulsat per Lacetània Teatre. L’entitat feia temps que cercava un espai per a poder realitzar-hi les tasques de creació i assaig dels seus muntatges. Finalment es van donar les condicions i es va presentar l’oportunitat de transformar una antiga quadra en un espai creatiu. Mentre les feines d’adequació del local avançaven d’acord amb la modesta capacitat econòmica del grup, Lacetània Teatre va veure l’oportunitat de fer créixer el projecte, anar més enllà i obrir el nou espai a l’exhibició d’arts escèniques.

TATRAU Teatre serà un espai amb una capacitat per a unes 100 persones amb un equipament tècnic ajustat a les necessitats i gestionat per Lacetània Teatre i que pot acollir obres de teatre, lectures dramatitzades, vetllades literàries, conferències, exposicions, concerts, dansa...
A més del nou espai físic, el projecte TATRAU Teatre, s’obre a crear en un futur un nou àmbit per a la creació, formació i gestió teatral.

L’obertura estable de la sala es produirà el dia 23 d’abril amb l’inici de les representacions del cicle Escenes 2011, cicle teatral que organitza Lacetània Teatre, amb el patrocini de l’Ajuntament de Solsona i El Consell Comarcal.

Us hi esperem a tots!