Escenes 2017
Funcions de dissabte, a les 22h
Funcions de diumenge i dilluns, a les 18h

El dia de cada estrena hi haurà col·loqui després de la funció


 

AIXÒ NO ÉS UN SOPAR ALPHA
15 · 16 · 17 / 22 · 23 d'abril

NOVA i ÚLTIMA FUNCIÓ!
Dissabte 29 d'abril (17:00h)
Les obsessions són idees, pensaments, imatges o impulsos absurds i molestos. Es presenten repetidament tot i l’esforç per part de la persona d’ignorar-los o oblidar-se’n d’ells.

 El Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) es refereix a la combinació d’aquestes obsessions juntament amb emocions desagradables com la por o la culpa que porten a la persona a realitzar compulsions per intentar alleugerir la preocupació i disminuir el nivell d’ansietat provocat per l’obsessió.

 Les compulsions, també anomenades rituals, són habitualment accions repetitives, però algunes vegades són patrons de pensament que s’utilitzen per a treure’s de sobre les obsessions que els pertorben. Els rituals sovint segueixen unes regles o una forma rígida i són clarament excessius. La persona reconeix que els rituals són irracionals però se sent incapaç de controlar-los.

 La teràpia està dirigida a clerges, resadors, vintiquatrens i besamantins. Qualsevol semblança amb la realitat és impura coincidència.
L'EMPREMTA
6 · 7 / 13 · 14 de maig


Andrew Wyke és un reputat escriptor de novel·la negra que convida Milo Tindel a la seva mansió. Milo Tindel és l’amant de la Maggie, muller de Wyke, i tots dos ho saben. Wyke proposarà a Tindle un pla del qual tots dos en trauran beneficis. O no?

L’EMPREMTA és una comèdia d’intriga a partir dels jocs d’enginy que es proposen els dos personatges protagonistes. Es configura com un duel, tan divertit com perillós, on caldrà veure qui guanya cada set i decidir qui és el vencedor del match.

OCELLS i LLOPS
27 · 28 de maig / 3 · 4 de juny


“¿ I què haig de fer? Tancada dintre la meva gàbia amb els meus ocellets! Tancada dintre la meva presó de nina, fingint que no sé res… que no vull saber res!”
“ I vosaltres, que sou la sang de les seves venes, ja no us resta ni el nom de la nina, per a emparar-vos contra les bufetades que us donarà el món.”
Dues cites textuals de l’obra que aneu a veure i que potser d’entrada no diuen molt o diuen massa, i que en el transcurs d’aquest text tant acurat d’en Sagarra, hi anireu trobant tot el sentit, al que es diu i al que s’entrediu entre paraules enmascarades, com es parla de temes intocables per l’època en que està escrit.
I ara tots preparats per escoltar i sobretot per entendre.