Escenes 2014

Dissabtes a les 22.00h i diumenges a les 19.00h. Dilluns21(19.00h)

Preu per espectacle 10€ · Abonament als 4 30€!


FUM, FUM, FUM
 
“Fum. Fum, fum!” és la tornada que tots identifiquem amb les dates nadalenques, reunió familiar, tradicions.... “fum, fum , fum!” és també el que s’interposa entre les relacions personals que sovint no ens deixa veure la veritat.. “fum, fum , fum!” és el senyal que alguna cosa crema.... però sobretot “fum, fum , fum!” és una divertida reflexió en clau d’humor sobre la família i les relacions de parella.


MOLTES GRÀCIES DE RES
Tot fent veure que són músics, una colla d'amics es disposen a analitzar i exposar algunes de les peces musicals que Johan Sebastian Mastropiero va compondre al llarg de la seva vida. Boleros, marxes militars i cançons d'amor desfilen per l'escenari amb elegància i amb un gran domini de... bé, un domini relatiu... O... Més aviat...  "Regular" de les tècniques que van fer famós al mestre. Apta per a tots els públics que es vulguin prendre amb ironia la condició humana.EL VERÍ DEL TEATRE

1784. L’actor Gabriel de Beaumont ha estat cridat per un maquiavèl·lic Marquès amb la intenció que li representi una obra, que ell mateix ha escrit, per a fer-ne una “experiència”. A partir d’aquí la situació aboca a un mecanisme d’interferències i confusions entre les convencions socials i allò que amaguen, la imatge i la projecció, els personatges i les persones, la realitat i la ficció.
EL VERÍ DEL TEATRE, l’obra més coneguda i representada del valencià Rodolf Sirera, és un text magistral, un thriller configurat en forma de duel interpretatiu, un trencaclosques a contrarellotge on tots els implicats s’hi juguen molt i, al cap i a la fi, és TEATRE PUR.
 LA NAU

Imagineu un coet molt gran. Una nau on cap moltíssima gent. Les estrelles són molt lluny i la nau que vulgui arribar-hi haurà de viatjar segles. Per això van construir una nau enorme, amb capacitat per a un milió de persones. Serà l'expedició més fabulosa de la història de la humanitat. I la nau es dirà Drudània.
 Havien passat molts anys des que havien sortit de la Terra i la gent de la nau va oblidar d'on venia i on anava. Tots aquells pobres diables treballant, menjant i fent l'amor sense saber que més enllà de les parets d'acer i havia l'espai infinit ".