CASA&JARDÍ (casa)


ÚLTIMES FUNCIONS 22 i 23 - 29 i 30 de setembre
Dissabtes a les 22:00h i Diumenges a les 19:00h
ENTRADES JA A LA VENDA! a l'Oficina ONA de la Plaça Major.
CASA (10€) / JARDÍ (10€) / CASA&JARDÍ (15€)


Per celebrar el 30è aniversari LacetàniaTeatre  no ens presenta una comèdia sinó DUES!
Dues comèdies protagonitzades pels mateixos actors, que donen vida als mateixos personatges en dos llocs diferents  i al MATEIX TEMPS!

Es tracta de Casa & Jardí  d’Alan Ayckbourn, el rei de la comèdia anglesa, un autor especialitzat a  marcar-se reptes  estructurals i jocs escènics, a complicar-se la vida  amb el “més difícil encara” com a lema.

Casa & Jardí  té una sola línea argumental que es desenvolupa en dos escenaris: la casa (Tatrau Teatre) i el jardí (Teatre Comarcal) de la família Platt. En un dissabte d’agost passen les coses que durant anys no han passat. Teddy Platt espera la visita d’un influent polític i ja es veu com a nou membre del Parlament. Però ha de posar ordre a la seva vida privada. A la vegada, al jardí hi ha una activitat frenètica perquè estan preparant la festa anual del poble. Al cel es congria una tempesta, com cada any, però aquest cop la tempesta començarà més avall i s’emportarà en un remolí àcid  vida matrimonial, aparences, joc polític...i totes les frustracions de la classe mitjana. Una metàfora sobre la vida.

Els espectadors tindran 5 opcions durant  els dies de funció:
Opció A: Veure CASA al TATRAU Teatre.
Opció B: Veure JARDÍ al Teatre Comarcal.
Opció C: Veure CASA + JARDÍ.
Opció D: Veure JARDÍ + CASA.
Opció E: Veure els actors i actrius córrer amunt i avall per la Plaça Sant Roc, des del Teatre Comarcal al TATRAU Teatre, i a la inversa.