TRAU_2023


VENDA D'ENTRADES



LA VOLTA AL MÓN EN 80 MINUTS

Dissabte 04 novembre (21h) 10€

“LA VOLTA AL MÓN EN 80 MINUTS” és un espectacle que ofereix músiques d’arreu del món. En escena hi ha el duet format per Irene Augé a l’acordió diatònic i veu i en Marc Xarau al violí i veu. A més a més, també hi ha una bola del món preparada perquè la gent del públic senyali el país d’on vol que toquem una cançó. Això el fa un concert dinàmic i participatiu.

VULL COMPRAR ENTRADES


TENNESSEE (W)

Dissabte 11 novembre (21h) 10€

Tennessee Williams entra en una petita sala de conferències de la Universitat Yale a principis dels anys 80. La seva trajectòria d’autor teatral ja està en decadència. S’acosta el final de la seva producció escènica i també de la seva vida. El públic jove assistent a la trobada es mostra molt apàtic davant la presència d’un dels dramaturgs nord-americans més importants del segle XX. Només un gos que acompanya a un dels estudiants sembla parar l’orella amb molta atenció. Quan acaba la xerrada, un estudiant li pregunta si és cert que la seva carrera teatral ja està acabada. Ell, sense immutar-se i amb un somriure als llavis, contesta: “Miri, això li pregunta al gos”. Amb aquesta anècdota comença l’espectacle i és el resum perfecte per explicar quina va ser l’actitud personal d’aquest home de teatre tan especial, polèmic i controvertit.

Dramatúrgia i actor: Martí Peraferrer   Direcció: Francesc Cerro-Ferran

Producció: Teatre Blau

Durada de l’espectacle: 1 h i 30 minuts

VULL COMPRAR ENTRADES




ROGER MAS EN CONCERT

Dissabte 18 novembre (21h) 20€

“Lo que fa Roger Mas quan va sol amb la guitarra per aquests mons de Déu”

Roger Mas, veu i guitarra.

Jordi Rotés, so.

VULL COMPRAR ENTRADES


LA RISA DE MI MADRE

Dissabte 25 novembre (21h) 10€

“La risa de mi madre”. Una mirada intimista y poética sobre las secuelas de la guerra civil española y la postguerra en las familias. Des de la visión de Sole, y sus hijas, nos llevan de viaje a Zeneta. Un pueblo Murciano, sumergiéndonos en su cultura, en la sonoridad de su habla, en la música de una época y en la poesía del momento. Para reivindicar la soledad de las mujeres que vieron truncadas sus vidas, el miedo a la dictadura y la necesidad de una reparación, aún hoy en día, para poder cerrar las heridas que la guerra causó.

Cia El Cono Del Silencio

Durada de l’espectacle: 60 min.

       VULL COMPRAR ENTRADES